Zene.hu RSS csatorna

Ma egy igazi csemegével szolgálok azoknak akik szeretik a jó zenéket és persze a zenével kapcsolatos híreket. Magam a publikációimhoz – már amikor zenei cikkeket írok – a zene.hu oldalt szoktam felkeresni. Illetve abban az esetben amikor úton vagyok az RSS csatornáját figyelem. Mondhatni ez Magyarország talán leglátogatottabb zenei online újságja ,ha szabad így megfogalmaznom. Könnyű dolgunk van amikor bemutatjuk ezt a csatornát,hiszen ez a portál nem rendelkezik széles témakörrel,mindössze egyetlen témája a zene. Így az RSS csatornája is egy van ,amit itt érhettek el. http://zene.hu/zene.hu/rss.php
Amikor ezt a cikket publikálom nagy témája az idei (2013) Xfaktor ahol is Danics Dóra nyerte -szerintem is megérdemelten – a zenei tehetségkutatót. Ezzel valójában ahogy mondják más sajtóban is – Az Xfaktor történetében először nyert nő. Magam még hozzátenném igaz ugyan ,hogy tehetséges az énekesnő de vajon olyat fog e énekelni ami a többségnek kell vagy csak úgy önmagának énekelget. Ez bizony nagy kérdés.
Mert tekintsünk csak vissza . Vastag Csaba hol van. De ne ugorjunk ekkorát a tavalyi győztes Oláh Gergő eltűnt mint Harry Houdini a nagy mágus. Amikor barátaim közt megemlítem ezt a témát akkor mindig előjön- ők turnéznak az országban. Ez igaz lehet . Ám mint marketinges mindig azt mondom legyünk a köztudatban. A köztudat egyik csatornáját mutattam be nektek a zene.hu-t.

írta: Attila Börcsök